Forspillet spil – erotisk spil til par

Forspillet spil - forspillet.dk erotisk sex spil“Forspillet Spil” til både et eller flere par, der ønsker handlinger og udfordringer i det erotiske univers. Forspillet er opbygget som et erotisk handlingspil, så i kan være sikre på, at der sker noget! Forspillet er Danmarks første Erotiske handlings spil for voksne. Sæt gang i legen og erotikken Erotisk kogebog ligger til brug på hjemmesiden.

Forspillet spil indeholder blandt:

  • Erotiske Spillekort
  • Blindfold
  • Fjerboa
  • Dildo
  • Anal Plug
  • Penisringe

Forspillet spil anmeldelser

På det erotiske spils hjemmeside kan man læse disse udtalelser fra par, som har prøvet spillet. Når de står på egen hjemmeside er de naturligvis positive, men uanset hvad, så kan man selv afprøve det. Ellers finder man ikke ud af, om det er noget for sig selv.

Vi har fået den ære at låne og prøve forspillet dk. Super fint spil med masser af udfordringer, der var nogen af handlingerne vi selv tilpassede, at man gerne må sige pas er jo super, ikke alle handlinger der passer til os to ;-).

Vi brugte næsten 2 timer på hele spillet og havde en super aften, vi har også fået en opskrift på en let erotik ret, den var super god og passede godt til den frække aften. Vi glæder os til næste gang, kom ikke gennem hele spillet ”SF”.

Henrik og Charlotte

Et erotisk handlingsspil

Forspillet er det erotiske handlingspil som spilles af et eller flere par, husk at sex afhjælper depression, og du lærer at bruge erotiske handlinger. Sex er god motion og styrker hjertet.

Sex, porno og erotisk leg er livskvalitet og velvære, så sæt gang i sex livet, med forspillet, og få bedre søvn og bedre helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *