Liste over danske swingerklubber

Oversigt over swingerklubber i Danmark

Det er de sidste mange år blevet stigende mere populært og mindre tabubelagt at være swinger. Dvs som single eller par have sex med andre. Klubberne er populære, fordi det giver et sted, hvor man mødes med andre og udleve fantasier, uden at man behøver stille sit private hjem til rådighed for det. Hvis du leder efter en dansk swingerklub, så finder du her en opdateret liste. Er du bekendt med steder der IKKE er på listen, så skriv gerne en kommentar med henvisning til hjemmesiden eller andet offentligt info. Ligeledes hvis du er bekendt med en klub, som står på listen, men som ikke længere eksisterer. Så opdaterer vi listen, så alle nye interesserede kan finde dét, som de søger.

Swingerklub Jylland

Her finder du en oversigt over jyske swingerklubber. Tucan (Kolding) Tucan ligger i Kolding og er en af Danmarks største og mest kendte klubber. Joys (Århus) Joys ligger i Åbyhøj, og er let tilgængelig at komme til med bus og bil.
 

Swingerklub Sjælland

Her finder du en oversigt over københavnske og sjællandske swingerklubber. København I SMiL København kan du dyrke aktiv BDSM i stemningsfulde omgivelser, som er indrettet til leg. Men vi mødes også for at snakke åbent om BDSM og alt muligt andet, og naturligvis for at lege med vores seksualitet.  

Swingerklub Fyn

Her finder du en oversigt over fynske swingerklubber. (Odense) Her vil du møde andre ligesindede kinksters og blive en del af et åbent fællesskab, der lægger vægt på tryghed og diskretion. Vi holder ofte forskellige former for events og workshops, hvor du har rig mulighed for at udforske og lære nyt om discipliner indenfor BDSM.  

Dansk swingerklub

Tekst
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *