Sinful Sexlegetøj Starter Kit

Nu er det let at komme i gang med legetøj i dobbeltsengen med Sinful Sexlegetøj Starter Kit Det er nemlig den perfekte anledning til at udforske hinandens kroppe. Det er et rigtigt godt sted at starte, hvis man er helt ny med legetøj, eller kun har en lille smule erfaring.

Her i denne video, fortæller Mathilde Mackowski fra Sinful.dk, om hvorfor de har lavet et Sexlegetøj Starter Kit:

Æsken indeholder 6 forskellige produkter, der inviterer til masser af nydelse og smil, mens I udforsker hinanden. Det er en rigtig god start til voksen legetøj, og måske man hurtigt finder ud af, hvilken der er sin favorit, og måske man får lyst til mere.

Unboxing af sex starter kit

Se denne video med Mathilde Mackowski, der åbner Sinful Sexlegetøj Starter Kit. Mathilde fortæller hvad der er i pakken, og hvordan du bruger det enkelte legetøj. Det er aldrig blevet lettere, at komme i gang og starte med legetøj.

Den medfølgende A-Z guide på dansk giver jer helt konkrete informationer om, hvordan I bruger produkterne og får den bedst mulige oplevelse. Der medfølger ydermere en gratis 50 ml vandbaseret glidecreme, som gør jeres nye og frække lege endnu bedre.

Køb Sexlegetøj Starter Kit her

Klik på banneret her nedenfor og gå direkte til Sinful for at købe kittet. Er det første gang med sexlegetøj i sengen, vil du ikke fortryde det. Dét er næsten en garanti!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *