Erotiske julegaveideer 2019

Find en fræk julegave her – Få erotiske julegaveideer her

Julen er ikke kun for børnene! Voksne skal da også have gaver, og når man er voksne, så behøver bløde julegaver ikke være noget skidt. Men når det er sagt, så er LEGETØJ selvfølgelig særlig interessant i en fræk jul!

Herunder har vi prøvet at samle XDOMs forslag til erotiske julegaveideer. Nogle er mere pirrende end frække, mens andre med garanti giver glæde i soveværelset og andre rum! 😀 Du kan også gå direkte til fx Sinful.dk her, hvis du ønsker at browse flere frække julegaveideer.


Julekalendere

Sinful Deluxe julekalender 2019

Den er især velegnet til jer, der allerede har lidt eller nogen erfaring med sexlegetøj og ønsker produkter i den bedste kvalitet, der måske endda udfordrer jeres erotiske leg.

Kalenderen er en opdateret og eksklusiv version af sidste års Deluxe udgave. Der medfølger en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til jeres nye legetøj.


Sinful julekalender 2019


Årets frækkeste julekalender. 24 populære produkter til en værdi af hele 2.300 kr.

Sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.


Orion.dk Julekalender m/bagdør 2019

Spar 70%! Kun 799,-

Med 24 overraskelser samt en ekstra låge på bagsiden til første juledag fra orion.dk.

Nyd 25 erotiske overraskelser og forsød den hektiske juletid med en ny låge hver dag. Med denne pirrende sammensætning, er det den perfekte sexy gaveidé til nyforelskede, men også til par, der har været sammen i årevis og som ønsker at sætte kulør på elskovslivet.

Orion julekalender 2019


Sexlegetøj


Sinful opladeligt fjernbetjent vibrator æg

Lad din partner tage kontrollen over din nydelse med Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg.

Det har 11 frække vibrationsmønstre og er vandtæt. Det er perfekt til pirrende parlege både ude og hjemme.

Det genopladelig vibrator æg kan bruges alene eller styres via den medfølgende trådløse fjernbetjening.


Sinful Magic Wand kraftig vibrator

Stilfuld vibrator for dig, der ønsker meget kraftige vibrationer.

Sinful Magic Wand er blandt de kraftigste vibratorer på markedet.

Skal tilsluttes en stikkontakt og kan derfor nydes lige så længe du har lyst.

Ideel til både intim massage og kropsmassage.


Sexshop Sexlegetøj begynder sæt

Skal sexlivet fornys med sexlegetøj, kan det være lidt af en jungle at komme ind i. Startpakke, hvor du får sexlegetøj til både ham og hende og hjælpemidler til før og efter.

Orion julekalender 2019


Autoblow Blowjob Maskine

Autoblow A.I. giver dig en ekstremt realistisk følelse af et blowjob. Onaniproduktet har 10 nye og gennemtænkte oralsex-teknikker for en oplevelse udover det sædvanlige. Stimulerer penis på hele 250 forskellige punkter.

Orion julekalender 2019


Axus Lite Butt-plug-sæt – til træning og fornøjelse – 3 stk.

Med dette sæt kan du træne dig op til at blive fyldt mere og mere ud. Samtidig er det et sæt, der kan varme dig op til at få en ægte baghyler af din partner. Endelig giver sættet dig selvfølgelig også mange anale fornøjelser. Her er betænkningstid ikke nødvendig, hvis du er til anale glæder.

Orion julekalender 2019


Luksus Bondage Set – Fængslende spankingsæt

Tidligere var det ikke noget, du sagde højt, hvis du blev tændt af at blive fikseret og spanket af din partner. Det var nærmest skamløst at overlade al magt til manden og lade sig hengive til at være det ”svage” køn. Den tid er heldigvis ovre. Det har en populær trilogi lavet om på. Nu er det nærmest din pligt, at du lader din mand lokke din indre Anastasia frem. Og det kan han med dette Luksus Bondage Set.

Orion julekalender 2019


Erotiske spil – sexspil


Monogamy Erotisk Brætspil – Award Vinder

Monogamy er et sjovt og frækt erotisk brætspil på engelsk, som er perfekt til en sensuel aften med din partner. Sluk for lyset, tænd nogle stearinlys og sluk for alt elektronisk udstyr, nu skal i bare nyde hinanden. Efter nogle få ryk med brikkerne og kast med terningerne, vil i begge være opstemt og have tankerne på noget andet! Spillet indeholder forskellige frække og sjove udfordringer, som i vil blive udsat for igennem spillet. Selvom i måske har været sammen i lang tid, vil i komme til at kende helt nye sider af hinanden. Spillet kulminerer, når den af jer, som har vundet skal gøre en af de 50 fantasier fra de forskellige kort til virkelighed.


Forspillet.dk

Består af 69 frække kort, alle med handlinger som skal udføres af deltagerne, som kan være et eller flere par som spiller sammen.

Til kortspillet medfølger frækt legetøj, følg reglerne, og det kan kun blive en fræk aften!

Orion julekalender 2019


Let’s F*ck! – Sexspil

Er lagengymnastikken blevet lidt for ensformig derhjemme, så er Khepergames Let’s F*ck! sexspillet det perfekte spil til at ændre på det. Det giver nemlig inspiration til både forspil, og hvad der skal ske videre i sengen, når I er spændt godt op til lir. Så køb Khepergames Let’s F*ck!, og genfind hinanden. Du kan læse mere om spillet herunder.


Frækt lingeri


Kommer snart…